Agnes, Keittiön vuoropäällikkö

Kesällä 2022 aukeaa Turun aitiopaikalle, uusitulle ja upealle kauppatorille ainutlaatuinen Ravintola Agnes! Huippusijainnilla olevalla Agnes tulee tarjoamaan skandinaavista ruokaa brasserie tyylillä ja upeita hetkiä tunnelmallisella kauppatorilla. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan muovaamaan meidän tarinaa yhdessä huipputiimin kanssa!

Haemme Agnesiin keittiön vuoromestaria.

Tule vahvistamaan Agneksen keittiön esimiestiimiä! 

Nyt olisi huipputilaisuus päästä heti alkuun kiinni suunnitteluun sekä tekemisen meininkiin. Saatat hyvinkin olla etsimämme tyyppi jos sinulla on kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta alalta, olet kunnianhimoinen ja suorastaan nautit bongien vihellyksestä kiireen keskellä. Mutta ennen kaikkea; olet intohimoinen kaikessa mitä teet.

Meillä hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti – ruuan mausta ja laadusta ei koskaan tingitä, tästä olemme hyvin ylpeitä! Sillä kuten tiedämme, tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä huippuammattilaisten tiimissä, hyvät etenemismahdollisuudet, mahtavan työyhteisön, sekä luonnollisesti kilpailukykyisen palkan ja hyvät etuisuudet!

Agneksen takana on vakavarainen ja yli 15 vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat. Sisarravintoloitamme ovat mm. Tårget, Hügge, Fontana, di Trevi, NOOA, NOBI, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat.

Kerro kaverille!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Lähetä kaverille