Agnes, Kokki

Kesällä 2022 aukeaa Turun aitiopaikalle, uusitulle ja upealle kauppatorille ainutlaatuinen Ravintola Agnes! Huippusijainnilla olevalla Agnes tulee tarjoamaan skandinaavista ruokaa brasserie tyylillä ja upeita hetkiä tunnelmallisella kauppatorilla. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan muovaamaan meidän tarinaa yhdessä huipputiimin kanssa!

Haemme Agnesiin kokkeja.

Oletko sinä meidän vahvistus huipputiimiin? Jos sinulla on vahva alan perusosaaminen (aikaisempi kokemus a la carte -ravintolan keittiöstä on tärkeää) ja sinulta löytyy näyttöjä siitä, että veitsi pysyy kädessäsi. Olet valmis haastamaan itsesi ja oppimaan uutta. Sinulta löytyvät tarvittavat pätevyydet, kuten hygieniapassi. Työskentelet sujuvasti suomen tai englannin kielellä. Ja ennen kaikkea, jos olet intohimoinen siitä mitä sä teet; istut porukkaamme loistavasti!

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä huippuammattilaisten tiimissä, hyvät etenemismahdollisuudet, mahtavan työyhteisön, sekä luonnollisesti kilpailukykyisen palkan ja hyvät etuisuudet!

Agneksen takana on vakavarainen ja yli 15 vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat. Sisarravintoloitamme ovat mm. Tårget, Hügge, Fontana, di Trevi, NOOA, NOBI, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat.

ps Haemme luonnollisesti kokkeja myös kesätöihin!

Kerro kaverille!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Lähetä kaverille