Agnes, Salin vuoropäällikkö

Kesällä 2022 aukeaa Turun aitiopaikalle, uusitulle ja upealle kauppatorille ainutlaatuinen Ravintola Agnes! Huippusijainnilla olevalla Agnes tulee tarjoamaan skandinaavista ruokaa brasserie tyylillä ja upeita hetkiä tunnelmallisella kauppatorilla. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan muovaamaan meidän tarinaa yhdessä huipputiimin kanssa!

Haemme Agnesiin salin vuoropäällikköä.

Oletko sinä etsimämme huipputyyppi? Etsimme ammattitaitoista ja innokasta päällikköä (isolla P:llä), jolla on aiempaa kokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä, timanttinen organisaatiokyky, palvelulähtöinen ja ennen kaikkea iloinen asenne. Supervoimiisi saisi lukeutua myös nopea ongelmanratkaisukyky, tuloshakuisuus sekä kyky ohjeistaa ja johtaa ihmisiä omalla esimerkillään, sillä kaikki johtajat ovat päälliköitä, mutta kaikki päälliköt eivät ole johtajia.. 😉 

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä huippuammattilaisten tiimissä ja mahtavan työyhteisön, sekä luonnollisesti kilpailukykyisen palkan ja hyvät etuisuudet!

Agneksen takana on vakavarainen ja yli 15 vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat. Sisarravintoloitamme ovat mm. Tårget, Hügge, Fontana, di Trevi, NOOA, NOBI, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat.

Kerro kaverille!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Lähetä kaverille