Agnes, Tarjoilija/baaritarjoilija

Kesällä 2022 aukeaa Turun aitiopaikalle, uusitulle ja upealle kauppatorille ainutlaatuinen Ravintola Agnes! Huippusijainnilla olevalla Agnes tulee tarjoamaan skandinaavista ruokaa brasserie tyylillä ja upeita hetkiä tunnelmallisella kauppatorilla. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan muovaamaan meidän tarinaa yhdessä huipputiimin kanssa!

Haemme Agnesiin tarjoilijoita ja baaritarjoilijoita.

Etsitkö työtä, jossa pääset osoittamaan reippaan ja innostuneen asenteesi? Nautitko ainutlaatuisten palvelukokemusten luomisesta? Haluatko olla osa energistä ja taitavaa porukkaa? Hienoa – sopisit meille! 

Etsimme ammattitaitoisia tarjoilijoita, joilla olisi jo kokemusta ravintola-alan töistä sekä asiakasystävällinen ja reipas työskentelyote. Mikäli omaat hyvän paineensietokyvyn, olet sosiaalinen, toimeen tarttuva ja ahkera, olet juuri hakemamme henkilö! 

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä huippuammattilaisten tiimissä ja mahtavan työyhteisön, sekä luonnollisesti kilpailukykyisen palkan ja hyvät etuisuudet!

Agneksen takana on vakavarainen ja yli 15 vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat. Sisarravintoloitamme ovat mm. Tårget, Hügge, Fontana, di Trevi, NOOA, NOBI, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat. 

ps. Haemme luonnollisesti myös kesätyöntekijöitä salin puolelle!

Kerro kaverille!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Lähetä kaverille