Haemme diTreviin kokkeja kesäkaudelle 2023.
Etsitkö työtä, jossa pääset osoittamaan reippaan ja innostuneen asenteesi? Nautitko ainutlaatuisten palvelukokemusten luomisesta? Haluatko olla osa energistä ja taitavaa porukkaa? Hienoa – sopisit meille!
Aikaisempi työkokemus ravintola-alalta ei ole pakollinen, sillä perehdytämme työntekijät työtehtäviin. Odotamme, että työntekijöillä on hygieniapassi suoritettuna ennen työn aloitusta.
Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä huippuammattilaisten tiimissä ja mahtavan työyhteisön, sekä luonnollisesti kilpailukykyisen palkan ja hyvät etuisuudet!
diTrevin takana on vakavarainen ja yli 15 vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat. Sisarravintoloitamme ovat mm. Tårget, Hügge, Fontana, NOOA, NOBI, Agnes, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat.
Laita rohkeasti hakemusta eetu@ditrevi.fi ja tule viettämään ainutlaatuinen kesä kanssamme Di Treviin!