di Trevi, Kokki

di Trevi etsii vakituiseen työsuhteeseen kahta kokkia. Odotamme sinulta jo kokemusta alasta ja toivomme että espanjalainen ruokakulttuuri olisi sinulle tuttua!

di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on välimerellisen bistron ja viinibaarin yhdistelmä. Olemme vaikuttaneet Turun ravintolamaailman sydämessä jo vuodesta 2012 lähtien. Meille di Trevissä asiakkaat ovat kaiken keskiössä: tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota asiakkaillemme nautinnollisia hetkiä, joissa ensiluokkaiset makukokemukset ja rento ilmapiiri kohtaavat.

Meillä pääset mukaan inspiroivaan ja hyväntuuliseen työyhteisöön. Tiimimme tärkeänä jäsenenä pääset osoittamaan oman panoksesi ensiluokkaisen palvelukokemuksen luomisessa ja tuomaan hymyn asiakkaan huulille. Meille on tärkeää pitää yllä innostava ja mutkaton työilmapiiri, jossa on iloinen tekemisen meininki. Työpaikkasi sijaitsee Turun keskeisimmällä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.Haluamme mahdollistaa urallasi etenemisen, sillä arvostamme jatkuvaa kehittymistä. Tarjoamme laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet, joiden avulla pääset kasvamaan ammatillisesti.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kerro kaverille!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Lähetä kaverille