FONTANAN LEIPURI

Hei leipuri-kondiittori, etsimme sinua!

Fontanan iloinen poppoo etsii nyt taitavaa leipuri-kondiittoria, jolla on asenne ja luovuus kohdillaan, mutta ennen kaikkea joka on huikea tyyppi!

Fontana on yksi Turun keskustan ikonisimmista kahviloista ja “Fontanan kulmasta” onkin muodostunut Turun metropolin kulmakivi. Olemme tunnettuja meidän rennosta miljööstä, iloisesta asiakaspalvelusta, herkullisista ruoka-annoksista sekä päivittäin leivoituista kondiittorituotteista. Fontanan taustalla on vakavarainen perheyritys Restacafe Trading Oy, jonka sisarravintolat ovat mm. di Trevi, Tårget, Hügge ja NOOA.

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoista ja ahkeraa leipuria jolla on halukkuutta ja intoa ottaa haltuun ja kehittää meidän kondiittoripuolta! Etsimämme henkilö on ollut alalla jo jonkin aikaa, on iloinen ja luova sekä muita innostava mutta ennen kaikkea, omaa hyvän “can do” asenteen ja sopii meidän iloiseen porukkaan. Näin ollen alan koulutus ei ole välttämätön jos ammattitaito on muuten kohdillaan, mutta katsotaan toki että on kirsikkana kakun päällä 😉

Jos tunnistat itsesi tai saatat tietää sopivan tyypin, ota pikaisesti yhteyttä satu@fontana.fi sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ps. Liidipalkkio maksetaan makialla sille, joka vinkkaa sopivan henkilön meille! <3

Aurinkoisin terveisin,
Koko Fontanan poppoo

Lähetä hakemus

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!