Hügge Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 10.10.2018

Turun Vähätorille avataan marraskuussa uusi ravintola Hügge.

Ravintolahankkeen takana ovat Carola ja Tero Sintonen sekä Simo Hallikainen — kaikki jo ennestään tuttuja Turun ravintolapiireissä. Yrittäjillä on vahva kokemus ravintoloiden avaus projekteista sekä Suomessa että ulkomailla.

Wikipedia määrittelee Hüggeä (Hyggeä)  seuraavanlaisesti:
Hygge on norjan- ja tanskankielinen sana, jolla tarkoitetaan mukavuuden ja kodikkuuden tunnetta, joka yhdistetään myös hyvinvointiin ja seesteiseen mielialaan.

Hüggen aatetta kunnioittaen, tulee ravintola olemaan helposti lähestyttävä, rento ja kiireetön jossa ruoka sattumoisin vaan on vegetaarinen. Hügge haluaakin tarjota hyvää (kasvis)ruokaa kaikille, ruokatottumuksista riippumatta. Rentoa ja kodikasta ilmapiiriä täydentää laadukas cocktailbaari, jossa viihtyy pidemmänkin ajan. Kesäisin pääsee myös nauttimaan samaa aatetta kunnioittavasta terassista, idyllisellä paikalla aurajoen varrella.

“Tarkoitus ei ole lokeroitua kasvisravintolaksi, koska hyvä ruoka ei rajoitu tiettyihin raaka-aineisiin. Eikä meillä ole piilotettua agendaa ruokalistoissa, haluamme vain tarjota hyvää, mutkatonta ruokaa kaikille. Se on nyt enemmänkin vaan sattuma, että päätettiin tarjota kasvisruokaa.”
– Kertoo ravintoloitsija ja keittiömestari Simo Hallikainen.

Noin 80:n asiakaspaikan Hüggen tiloja remontoidaan paraikaa upeassa Casagrandentalossa, ja tämänhetkisen aikataulun mukaan ravintola avaa ovensa marraskuun aikana. Ravintola tulee olemaan auki ympäri vuoden ja työllistämään noin 20 henkilöä. Kesäaikaan pääsee nauttimaan Hüggen terassista Aurajoen kupeessa.

 

Lisätietoja:

  • Ravintola Hügge avataan marraskuussa 2018
  • Rento kasvisravintola ja baari
  • Noin 80 asiakaspaikkaa
  • Ympärivuotisesti toimiva
  • Tulee työllistämään noin 20 henkilöä
  • Ravintolan pinta-ala 180m2
  • Yrittäjät Carola ja Tero Sintonen sekä Simo Hallikainen

Lisätietoja antaa:
Simo Hallikainen
simo@ctravintolat.fi
040 565 7976

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt ajantasalla mitä ravitoloissamme tapahtuu!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin:issä
Share on email
Lähetä kaverille