Kesäduunia NOOAssa

Vietä unohtumaton kesä! NOOA tarjoaa Aurajoen upeat aurinkoiset maisemat, ainutlaatuisen miljöön ja huippu työkaverit.

Aurajoen rannalta löytyy moderni skandinaavinen Ravintola NOOA. Turun vierasvenesatamassa sijaitsevan ravintolan aurinkoisista maisemista nauttii ympäri vuoden: ravintolan salissa olevien lasiseinien ansiosta upea aurajoki on aina läsnä ja lisäksi kesäisin elämyksiä tarjoilee myös ravintolan ainutlaatuinen kattoterassi. 

NOOAn ravintola hemmottelee asiakkaitaan hurmaavalla palvelulla, käsityönä ja kauden upeista raaka-aineista valmistetuilla annoksilla sekä kokonaisuuteen sopivilla juomasuosituksillaan.

Kattoterassillamme nautit herkullisia annoksia ja juomia Turun yhdellä upeimmista maisemista Turun vierasvenessatamassa.

NOOA Café palvelee kahvilan asiakkaita ja vierasvenesataman vierailijoita aamusta iltaan. Tarjolla on laadukas valikoima pientä purtavaa, kahviherkkuja, juomia kahveista cocktaileihin.

Etsimme sekä keittiöön että ravintolan saliin kaikille osa-alueille työntekijöitä: ravintola-alan ammattilaisia sekä uusia alalla. Kesätyöaika on toukokuusta elokuun loppuun, aloitus ja lopetus kuinka sinulle parhaiten sopii.

Haemme kesätyöntekijöiksi

– Vuoropäälliköitä

– Tarjoilijoita

– Kokkeja

– Saliapulaisia

– Kahvilatyöntekijöitä

Kokemus ravintola-alasta tai asiakaspalvelu työskentely on eduksesi, mutta ei välttämätön. Hyvä asenne ja joustavuus ratkaisee – me voimme opettaa muun. Työskentely ravintolassa edellyttää hygieniapassin.

Lähetä hakemus