Kokki di Trevi

Etsitkö kokin työtä, jossa panoksellasi on väliä? Suhtaudutko intohimolla mieleenpainuvien elämysten luomiseen? Haluatko olla osa kuplivan iloista jengiä? Hienoa – sopisit di Trevin tiimiin! 

di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on välimerellisen bistron ja viinibaarin yhdistelmä. Olemme vaikuttaneet Turun ravintolamaailman sydämessä jo vuodesta 2012 lähtien. Meille di Trevissä asiakkaat ovat kaiken keskiössä: tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota asiakkaillemme nautinnollisia hetkiä, joissa ensiluokkaiset makukokemukset ja rento ilmapiiri kohtaavat. 

Meillä pääset mukaan inspiroivaan ja hyväntuuliseen työyhteisöön. Tiimimme tärkeänä jäsenenä pääset osoittamaan oman panoksesi ensiluokkaisen ruokailukokemuksen luomisessa ja tuomaan hymyn asiakkaan huulille. Meille on tärkeää pitää yllä innostava ja mutkaton työilmapiiri, jossa on iloinen tekemisen meininki. 
Työpaikkasi sijaitsee Turun keskeisimmällä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Haluamme mahdollistaa urallasi etenemisen, sillä arvostamme jatkuvaa kehittymistä. Tarjoamme laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet, joiden avulla pääset kasvamaan ammatillisesti. Kehitymme myös itse yrityksenä: kuluvan vuoden aikana olemme juuri uusineet ravintolamme kokonaisvaltaisesti, minkä ansiosta pääset työskentelemään täysin uusissa puitteissa.

Olemme osa CT-ravintoloita, joihin kuuluu laadukas kattaus Turun kiinnostavimpia ja monipuolisimpia ravintoloita. Taustallamme on kokemusta ravintola-alalta hyvin pitkältä ajalta sekä uusimpia näkemyksiä alan trendeistä.

Lähetä hakemus