Kokki Fontana

Etsitkö työtä, jossa pääset osoittamaan reippaan ja innostuneen asenteesi? Nautitko ainutlaatuisten palvelukokemusten luomisesta? Haluatko olla osa energistä ja taitavaa porukkaa? Hienoa – sopisit meille Fontanaan!

Haemme kokkeja täydentämään keittiön tiimiämme!

Fontana on hyväntuulinen kahvila sekä eloisa ruokaravintola Turun keskeisimmällä paikalla, kivenheiton päässä kauppatorista. Olemme tarjoilleet maittavia elämyksiä ja leppoisan kuplivaa tunnelmaa asiakkaillemme jo vuodesta 2001 lähtien. Vuonna 2008 ravintolamme siirtyi täysin nykyisten omistajiemme nimiin. Palvelufilosofiaamme kuuluu, että meille on aina helppo tulla nauttimaan.

Meillä Fontanan tiimissä pääset kehittymään jatkuvasti ja innostumaan työstäsi joka päivä uudestaan. Olet tärkeä osa mutkattoman ja mieleenpainuvan ravintolaelämyksen luomista, minkä takia arvostamme reipasta meininkiä ja positiivista asennetta. Työyhteisössämme kannustamme toinen toisiamme ja pidämme yllä inspiroivaa työilmapiiriä. 

Haluamme mahdollistaa urallasi etenemisen, sillä arvostamme jatkuvaa kehittymistä. Tarjoamme laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet, joiden avulla pääset kasvamaan ammatillisesti. Olemme myös itse käyneet läpi suuren muutoksen kuluvan vuoden aikana, kun olemme uusineet ravintolamme puitteet täysin. Pääset tämän ansiosta työskentelemään tuliterien laitteiden kanssa uudistuneessa ympäristössä. 

Olemme osa CT-ravintoloita, joihin kuuluu laadukas kattaus Turun kiinnostavimpia ja monipuolisimpia ravintoloita. Taustallamme on kokemusta ravintola-alalta hyvin pitkältä ajalta sekä uusimpia näkemyksiä alan trendeistä.

Lähetä hakemus