NOOA, kokkeja kesäkaudelle 2024

Ravintola NOOA hakee kokkeja kesäkaudelle 2024!

Ravintola NOOA – ehkä yksi Turun parhaimpia paikkoja nauttia lämpimästä kesäpäivästä. Vaihtoehtoina joko meidän upea kattoterassi, ravintolan päädyssä oleva perkola, kauniit sisätilat avonaisella seinällä Aurajokeen päin tai NOOA Cafén iso laituriterassi.

NOOA sijaitsee Aurajoen rannalla Turun vierasvenesatamassa jossa palvelu on aitoa ja välittävää, ruoka käsityönä ja kauden upeista raaka-aineista valmistettu ja juomavalikoima tyylikkään moderni.

NOOA Café palvelee kahvilan asiakkaita ja vierasvenesataman vierailijoita aamusta iltaan. Tarjolla on laadukas valikoima pientä purtavaa, suolaisia ja makeita kahviherkkuja sekä juomia.

Kesäksi 2024 etsimme keittiöön: ravintola-alan ammattilaisia sekä uusia alalla. Kesätyöaika on toukokuusta elokuun loppuun, aloitus ja lopetus toki neuvoteltavissa.

Pidämme NOOAssa työntekijöiden tärkeinä ominaisuuksina oma-aloitteisuutta, reippautta, taitoa työskennellä tiiminä sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalvelua kohtaan. Näiden lisäksi arvostamme ammattimaista otetta työskentelyyn, vaikka se oma opiskelu-ala olisi jotain aivan muuta kuin ravintola-ala.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen:

keittiö: akseli@ravintolanooa.fi

Kerro kaverille!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Lähetä kaverille