NOOAn kesärekry on nyt auki!

Aurajoen rannalta löytyy moderni skandinaavinen Ravintola NOOA. Turun vierasvenesatamassa sijaitseva ravintola hemmottelee asiakkaitaan aidolla palvelulla, käsityönä ja kauden upeista raaka-aineista valmistetuilla annoksilla sekä kokonaisuuteen sopivilla juomasuosituksillaan.

Kesällä voit nauttia herkullisia annoksia ja juomia joko NOOAn kattoterassilla tai sisällä ravintolassa. Molemmissa avartuu mahtavat näkymät kauniille Aurajoelle.

NOOA Café palvelee kahvilan asiakkaita ja vierasvenesataman vierailijoita aamusta iltaan. Tarjolla on laadukas valikoima pientä purtavaa, kahviherkkuja, juomia kahveista cocktaileihin.

Etsimme sekä keittiöön että ravintolan saliin kaikille osa-alueille työntekijöitä: ravintola-alan ammattilaisia sekä uusia alalla. Kesätyöaika on toukokuusta elokuun loppuun, aloitus ja lopetus neuvoteltavissa.

Haemme kesätyöntekijöiksi:
– Vuoropäälliköitä
– Tarjoilijoita
– Kokkeja
– Saliapulaisia
– Kahvilatyöntekijöitä

Kokemus ravintola-alasta tai asiakaspalvelu työskentelystä on eduksesi, mutta ei välttämätön. Hyvällä asenteella, reippaudella sekä joustavuudella pääsee jo pitkälle. Työskentely ravintolassa edellyttää hygieniapassin.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen:
– Sali ja kahvilantyöntekijät: freja@ravintolanooa.fi
– Keittiö: sebastian.koski@ravintolanooa.fi

Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt ajantasalla mitä ravitoloissamme tapahtuu!

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkdin:issä
Share on email
Lähetä kaverille

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!