Ravintolapäällikkö di Treviin!

Etsitkö työtä, jossa panoksellasi on väliä? Suhtaudutko intohimolla mieleenpainuvien elämysten luomiseen? Haluatko olla osa kuplivan iloista jengiä? Hienoa – sopisit di Trevin tiimiin!

di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on välimerellisen bistron ja viinibaarin yhdistelmä. Olemme vaikuttaneet Turun ravintolamaailman sydämessä jo vuodesta 2012 lähtien. Meille di Trevissä asiakkaat ovat kaiken keskiössä: tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota asiakkaillemme nautinnollisia hetkiä, joissa ensiluokkaiset makukokemukset ja rento ilmapiiri kohtaavat.

Meillä pääset mukaan inspiroivaan ja hyväntuuliseen työyhteisöön. Tiimimme tärkeänä jäsenenä pääset osoittamaan oman panoksesi ensiluokkaisen palvelukokemuksen luomisessa ja tuomaan hymyn asiakkaan huulille. Meille on tärkeää pitää yllä innostava ja mutkaton työilmapiiri, jossa on iloinen tekemisen meininki. Työpaikkasi sijaitsee Turun keskeisimmällä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tulevalta ravintolapäälliköltä toivomme:

  • Kokemusta esihenkilötyöstä
  • Juomatuntemusta erityisesti viineistä
  • Iloista asennetta
  • Omalla esimerkillä johtamista

Olemme osa CT-ravintoloita, joihin kuuluu laadukas kattaus Turun kiinnostavimpia ja monipuolisimpia ravintoloita. Taustallamme on kokemusta ravintola-alalta hyvin pitkältä ajalta sekä uusimpia näkemyksiä alan trendeistä. 

Tulevaisuudessa CT-Ravintoloiden tavoitteena on olla Turun talousalueen johtava ravintola-alan yritys, niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden kuin työntekijöiden näkökulmasta.

Kutsumme sinut mukaan tarinaamme, joka on vasta alussa ja täynnä tulevaisuuden mahdollisuuksia!

Hakemukset / lisätiedot: mikko@ctravintolat.fi

Lähetä hakemus

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!