Tårget, Keittiöpäällikkö

Oletko “yleisesti ihan mahtava tyyppi”, sillä asenne ja meininki ovat ratkaisevassa asemassa tässä hommassa, eli haemme Tårgetiin keittiöpäällikköä!

Tårget on paljon muutakin kuin pelkkä ravintola. Historiallisissa kellaritiloissamme katsotaan koko Suomen ravintolakulttuurin alkaneen, ja olemme yksi Turun suosituimmista ravintoloista. Ravintolassa on eri osioita sali, viinikellarit sekä tapahtuma-/tilausravintola Piazza. Kesäisin eteemme avautuu kesäterassimme CT-ravintoloihin kuulevan Ravintola Hüggen kanssa. Tämän lisäksi järjestämme jatkuvasti erilaisia tapahtumia, kuten samppanja- ja viinimessuja, kiinnostavia ja opettavaisia dinnereitä sekä tastingeja yhteistyökumppaneiden ja maahantuojien kanssa. Panostamme myös vahvasti viini- ja samppanjavalikoimaamme ja kehitämme jatkuvasti cocktailvalikoimaamme. Näin ollen laajaa tuntemusta – tai ainakin kova nälkää kehittyä, katsotaan isoksi vahvuudeksi.

Tårgetin keittiöpäällikkönä pääset siis aitiopaikalle johtamaan ja kehittämään ravintola-alaa upeiden tyyppien ympäröimänä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä.

Tårgetin takana on vakaavarainen ja yli 15 vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat Oy. Perheeseemme kuuluvat Tårgetin lisäksi mm. Hügge, Fontana, di Trevi, NOOA, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat.

Kerro kaverille!

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on twitter
Jaa Twitterissä
Share on linkedin
Jaa Linkedinissä
Share on email
Lähetä kaverille