TÅRGETIN RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Tårget etsii joukkoonsa supertyyppiä ravintolapäälliköksi!

Jos supervoimasi on luoda hyvää meininkiä johtamistyylilläsi, olla innostunut ja innostaa muita, organisointikykysi on timanttinen etkä taivu kovankaan paineen alla – saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Tärkeintä on kuitenkin hyvät vuorovaikutustaidot ja se että on “yleisesti ihan mahtava tyyppi”, sillä asenne ja meininki ovat ratkaisevassa asemassa tässä hommassa.

Tårget on paljon muutakin kuin pelkkä ravintola. Historiallisissa kellaritiloissamme katsotaan koko Suomen ravintolakulttuurin alkaneen, ja olemme yksi Turun suosituimmista ravintoloista. Ravintolassa on eri osioita sali, viinikellarit sekä tapahtuma-/tilausravintola Piazza. Kesäisin eteemme avautuu kesäterassimme CT-ravintoloihin kuulevan Ravintola Hüggen kanssa. Tämän lisäksi järjestämme jatkuvasti erilaisia tapahtumia, kuten samppanja- ja viinimessuja, kiinnostavia ja opettavaisia dinnereitä sekä tastingeja yhteistyökumppaneiden ja maahantuojien kanssa. Panostamme myös vahvasti viini- ja samppanjavalikoimaamme ja kehitämme jatkuvasti cocktailvalikoimaamme. Näin ollen laajaa tuntemusta – tai ainakin kova nälkää kehittyä, katsotaan isoksi vahvuudeksi. 

Tårgetin ravintolapäällikkönä pääset siis aitiopaikalle johtamaan ja kehittämään ravintola-alaa upeiden tyyppien ympäröimänä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä. 

Tårgetin takana on vakaavarainen ja yli 15 vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat Oy. Perheeseemme kuuluvat Tårgetin lisäksi mm. Hügge, Fontana, di Trevi, NOOA, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat. 


Joten ota yhteyttä ravintolatoimenjohtaja Mikko Saariketoon mikko@ctravintolat.fi, jos tunnistat itsesi tai tunnet täydellisen tyypin hommaan! Lähetä Mikolle vapaamuotoinen hakemus ja CV pian, sillä paikka täytetään heti kun sopiva tyyppi tulee vastaan.

Lähetä hakemus

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!