TÅRGETIN TARJOILIJA

Tårget etsii joukkoonsa supertyyppiä tarjoilijaksi!

Tårget on paljon muutakin kuin pelkkä ravintola. Historiallisissa kellaritiloissamme katsotaan koko suomen ravintolakulttuurin alkaneen ja olemme yksi Turun isoimmista ravintoloista. Ravintolasaliimme, kellareihimme sekä tapahtumaravintolaamme Piazzaan mahtuu yhteensä yli 300 vierasta ja kesäisin meidän Ravintola Hüggen kanssa yhdistetty kesäterassimme kattaa yli 200 asiakaspaikkaa. Tämän lisäksi järjestämme jatkuvasti erilaisia tapahtumia, kuten samppanja- ja viimimessuja, kiinnostavia ja opettavaisia dinnereitä sekä tastingeja yhteistyökumppaneiden ja maahantuojien kanssa. Panostamme myös vahvasti meidän viini- ja samppanjavalikoimaan ja kehitämme jatkuvasti meidän cocktailvalikoimaa. Näin ollen laajaa tuntemusta, tai ainakin kova nälkä kehittyä näissä, katsotaan isoksi vahvuudeksi. 

Tårgetin takana on vakavarainen ja yli 15-vuoden kokemuksella ravintoloita pyörittävä perheyritys CT-Ravintolat Oy. Perheeseemme kuuluu Tårgetin lisäksi mm. Hügge, Fontana, di Trevi, NOOA, Båthuset ja Turun sekä Nauvon vierasvenesatamat. 


Joten ota yhteyttä mikko@ctravintolat.fi jos tunnistat itsesi, tai tunnet täydellisen tyypin hommaan! Paikka täytetään heti kun sopiva tyyppi tulee vastaan.

Lähetä hakemus

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!