Tarjoilija di Treviin

Etsitkö työtä, jossa panoksellasi on väliä? Suhtaudutko intohimolla mieleenpainuvien elämysten luomiseen? Haluatko olla osa kuplivan iloista jengiä? Hienoa – sopisit di Trevin tiimiin!

di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on välimerellisen bistron ja viinibaarin yhdistelmä. Olemme vaikuttaneet Turun ravintolamaailman sydämessä jo vuodesta 2012 lähtien. Meille di Trevissä asiakkaat ovat kaiken keskiössä: tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota asiakkaillemme nautinnollisia hetkiä, joissa ensiluokkaiset makukokemukset ja rento ilmapiiri kohtaavat.

Meillä pääset mukaan inspiroivaan ja hyväntuuliseen työyhteisöön. Tiimimme tärkeänä jäsenenä pääset osoittamaan oman panoksesi ensiluokkaisen palvelukokemuksen luomisessa ja tuomaan hymyn asiakkaan huulille. Meille on tärkeää pitää yllä innostava ja mutkaton työilmapiiri, jossa on iloinen tekemisen meininki. Työpaikkasi sijaitsee Turun keskeisimmällä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme siis tarjoilijaa jolla on jo kokemusta alalta, mutta ennenkaikkea haemme tyyppiä joka täydentää tiimimme! Lähetä hakemus siis pikaisesti: mikko@ctravintolat.fi

Lähetä hakemus

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!