Tutustu ravintoloihimme ja varaa pöytä

Skandinaavinen ravintola Turun uudella Kauppatorilla

Lumoava Agnes tarjoaa unohtumattomia hetkiä keskellä Turkua. Ravintola Agnes tarjoaa skandinaavista ruokaa brasserie-tyylillä ja upeita hetkiä uudistetulla kauppatorilla. Torin tunnelmaa pääset seuraamaan lasipalviljongin suurista ikkunoista.

Aasialaisia vaikutteita NOBIn tyyliin

Ravintola NOBI tarjoaa upeita elämyksiä, herkullisia ruokia sekä juomia ja tunnelmallisia hetkiä näköalapaikalla, Aurajoen rannalla.

Upean sijaintinsa ansiosta Ravintola NOBI on idyllinen paikka tulla nauttimaan after workista tai illallisesta pitkän kaavan mukaan, pienellä tai isommalla porukalla.

Kasvisruokaa kaikille

Vierailu Hüggessa on kuin matka toiseen maailmaan: sellaiseen, jossa aika pysähtyy ja voi vain keskittyä olennaiseen. Eli huikeisiin kasvisruokaelämyksiin ja hyvään seuraan.

Hüggen annokset ovat maultaan niin vivahteikkaita ja elämyksellisiä, että helposti unohtaa syövänsä vain kasvisruokaa. Tarkoin räätälöity juomamenu ja erinomaiset drinkit säestävät koko seurueen kesken jaettavaa maistelumenuta tai upeita annoksia.

Historian huminaa herkkujen keskellä

Kiehtova miljöö, elegantit ruoan ja juoman yhdistelmät sekä viihtyisä tunnelma – Tårgetissa vietät aina onnistuneen illan!

Meille voit tulla hemmottelemaan itseäsi upealla maistelumenulla, istuskelemaan lasilliselle hyvää viiniä tai nauttimaan maukkaasta lounaasta rennossa fiiliksessä. Kesäisin huolettomasta tunnelmasta pääsee nauttimaan myös suurella 150-paikkaisella terassilla.

Voit myös tutustua Tårgettiin meidän 3D-mallin avulla!

CT-Ravintolat ravintola NOOA

Makunautintoja Aurajoen rannalla

Turun vierasvenesatamassa sijaitsevan ravintolan aurinkoisista maisemista nautit ympäri vuoden: ravintolan salissa olevien lasiseinien ansiosta upea Aurajoki on aina läsnä ja lisäksi kesäisin elämyksiä tarjoilee myös ravintolan ainutlaatuinen kattoterassi.

NOOA hemmottelee asiakkaitaan hurmaavalla palvelulla, käsityönä ja kauden upeista raaka-aineista valmistetuilla annoksilla sekä kokonaisuuteen sopivilla ja mielenkiintoisilla juomasuosituksillaan.

Ikoninen kohtaamispaikka keskellä Turkua

Leppoisa kohtaamispaikka ystäville ja valloittava valikoima herkuttelijoille – Fontana on sekä hyväntuulinen kahvila että eloisa ruokaravintola, minne on helppo tulla. Tarjoilemme sinulle ilolla erinomaiset kahvit, maittavat annokset, elämykselliset kakut ja laadukkaat viinit.

Fontanaan kannattaa suunnata myös, kun etsit loistavaa ja runsasta buffet-lounasta tai ensiluokkaista sunnuntaibrunssia.

CT-Ravintolat tapas bar di Trevi

Tapasravintolan iloa ja menoa

Iloinen puheensorina ja herkulliset tuoksut valloittavat heti, kun astuu ovesta sisään. di Trevi on rennon tunnelman bistro ja viinibaari.

Jaa, yhdistele, maistele ja nauti. Meillä voit nautiskella ruuasta pitkän kaavan mukaan tai piipahtaa vaikka after work -drinkeille. Aina on hyvä päivä nauttia hyvästä seurasta, ruuasta ja viinistä, mutta tänään on vielä parempi.

CT-Ravintolat Ravintola Båthuset

Kesäisen leppoisaa saaristotunnelmaa

Nauvon vierasvenesatamassa sijaitsee saariston helmi – bistro ja bar Båthuset. Båthuset on rento bistro, jonka mutkattoman herkullisesta
valikoimasta löydät aamupalaa, leivonnaisia, maittavat ruoka-annokset ja virkistävät juomat.

Nauvoon kannattaa suunnata hieman kauempaakin, sillä Båthuset on aina vierailun arvoinen. Kesäkauden aikana Båthuset on avoinna päivittäin.

Tilausravintola Turun lumoavan kauniissa jokirannassa

Tilausravintola Piazzan idyllisessä miljöössä järjestät tyylikkäästi monenlaiset tilaisuudet: me autamme sinua järjestämään unohtumattomat häät, syntymäpäiväjuhlat, nimijuhlat, luokkakokoukset ja muut tärkeät tapahtumasi.

Meillä on sekä baari- että ruokailuvalmiudet ammattitaitoisella henkilökunnalla. Juhlava illallinen on mahdollista kattaa jopa 120 henkilölle ja seisovaan cocktail-henkiseen tilaisuuteen voit kutsua noin 200 vierasta. Alle 60 henkilön tilaisuuksille tarjoamme intiimin ja tunnelmallisen parvitilan, joka on täysin seurueesi yksityiskäytössä.