CT-Ravintolat

Tarinamme

CT-Ravintolat on yksityinen yritys, jonka omistaa pitkään alalla toiminut pariskunta Carola ja Tero Sintonen. Perheeseen kuuluu Fontana, di Trevi, Tårget, Hügge, NOOA, NOBI, Agnes, Båthuset sekä Turun ja Nauvon vierasvenesatamat. Yhteensä yrityksemme työllistää noin 120 henkilöä. Yritys työllistää laajan joukon ammattilaisia niin keittiöissä, ravintolasaleissa kuin tukitoiminnoissakin.

Toimintamme sai alkunsa vuonna 2001, kun Fontana avattiin uusien omistajien toimesta Aurakadulle. Olimme silloin vielä vähemmistöosakkaita ja 2008 Fontana siirtyi täysin omistukseemme. Jo pitkään ollut haave oman ravintolan perustamisesta toteutui vihdoin.

Haemme jatkuvasti ideoita uusien konseptien luomiseen jatkuvasti maailman matkoilta ja ne tehdään todeksi aina, kun mahdollista. Samalla uudistamme useasti vuodessa nykyisten ravintoloidemme makuja niin annosten kuin juomienkin osalta. Kausittain vaihtuviin menuihin innovoimme aina jotain uutta, oman kehitystyömme myötä syntynyttä ja reissuiltamme opittua. Tämä voi olla uusi pääraaka-aine, maustesekoitus, tai vaikkapa tapa tarjoilla annos entistä elämyksellisemmin.

Tavoitteemme onkin tarjota asiakkaillemme aina jotain ennen kokematonta, huomioiden samalla alueen autenttiset maut sekä raaka-aineet. Tällä tapaa luomme vieraillemme kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen aina ruoasta upeisiin juomiin, palveluun ja sisustukseen saakka.