Tarinamme

CT-Ravintolat

CT-Ravintolat Oy

CT-Ravintolat on yksityinen yritys, jonka omistaa pitkään alalla toiminut pariskunta Carola ja Tero Sintonen. Perheeseen kuuluu Fontana, di Trevi, Tårget, Låna, Nooa, Tårget Catering, Båthuset sekä Turun ja Nauvon vierasvenesatamat. Yhteensä yrityksemme työllistää noin 120 henkilöä. Yritys työllistää laajan joukon ammattilaisia niin keittiöissä, ravintolasaleissa kuin tukitoiminnoissakin.

Fontana Café

Toimintamme sai alkunsa vuonna 2001, kun Fontana avattiin uusien omistajien toimesta Aurakadulle. Olimme silloin vielä vähemmistöosakkaita ja 2008 Fontana siirtyi täysin omistukseemme. Jo pitkään ollut haave oman ravintolan perustamisesta toteutui vihdoin.

Fontana Cafesta löydät loistavan lounaan, tunnelmallisen illallisen sekä tuoreet ja herkulliset omavalmisteiset leipomotuotteet. Sunnuntaisin katetaan tarjolle kehuttu brunssi. Keittiön tarjonta koostuu kansainvälisistä mauista ja monipuolisista herkuista, aina salaateista toasteihin ja hampurilaisiin. Erityisen suositeltava on lounaalla tarjolla oleva poikkeuksellisen runsas ja virkistävän erilainen salaattibuffet, jonka lisäksi valittavana on useampi lämmin lounasvaihtoehto. Kaikesta tästä voit nauttia kivassa ympäristössä kivenheiton päässä Turun keskustasta, aivan Aurajoen vieressä.

di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar

Vuoden 2012 loppupuolella avattiin di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar joka tarjoilee välimerellisiä herkkuja, nuorekasta ja modernia tunnelmaa Turun keskustassa. Espanjalaisten ruokien ja tapaksien lisäksi listalta löytyy niin Italialaisia kuin Pohjoismaisia makuja, sekä tietenkin laadukkaita viinejä eri puolilta maailmaa. Keittiö panostaa tuoreisiin raaka-aineisiin ja suosii lähituottajien tuotteita. Di Treviin on aina mukava tulla ruokailemaan ja nauttimaan monipuolisista kansainvälisistä mauista, ammattitaitoisesta palvelusta ja mukavan rennosta tunnelmasta. Kesällä voit kaiken tämän lisäksi nauttia auringosta ja kadun vilinästä viihtyisällä terassilla.

Tårget

Alkuvuodesta 2014 avautui Tårget mat, vin & cocktail bar. Turun jokirannassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät Pohjoismaiset vaikutteet. Muut vaikutteet tulevat niin Italiasta, klassisesta Ranskalaisesta keittiöstä, kuin moderneista kansainvälisistä ruokatrendeistä. Viinit ovat tärkeä osa toimintaamme ja tarjoamme erinomaisen kattavan ja monipuolisen viinilistan, josta erilaisille mauille ja annoksille löytyy aina sopivat parit. Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille hyvän lounaan nauttimiseen tai rentoon illanviettoon hyvän ruoan, viinin ja musiikin parissa. Cocktailbaarimme tarjoaa teille elämyksiä, niin klassisien kuin modernien cocktailiemme kautta. Erityisesti meidän Gin-valikoimamme on hyvin kiitelty.

Tårgetin tiloilla on erittäin rikas historia, ja ravintolatoimintaa on harjoitettu täällä jo vuodesta 1682. Historialliset viinikellarit ovat vielä käytössä ja varattavissa ryhmien käyttöön. Viinikellarissa koet ainutlaatuisen miljöön jossa nautit maistelumenusta pitkän kaavan mukaan! Kellareissa järjestämme myös viinistastingeja!

Tårgetin palveluvalikoimaa laajentaa täydellinen catering-palvelu, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Valmistamme herkulliset ruoat valmiiksi keittiössämme ja tarjoilemme ne paikan päällä juhlatilassanne. Vaihtoehtoisesti voimme tuoda raaka-aineet mukanamme ja toteuttaa menun asiakkaamme tiloissa. Meiltä saat lisäksi artistit, viihteen, tekniikan ja henkilökunnan, valokuvaajan, kukat sekä myös tilat sopimuksen mukaan.

Piazza

Tårgetin yhteyteen avattiin Piazza Cocktail Garden — rennon tunnelman ja DJ:n lisäksi tyylipuhdas cocktailbaari. Piazzaan on haettu vaikutteita ja ideoita ympäri maailmaa. Tavoitteemme on aina luoda juomasta elämys! Toki tästä baarista löytyy cocktailien lisäksi myös maistuvia oluita ja siidereitä. Äläkä unohda kysyä tarinoita liittyen valitsemaasi juomaan, sillä tarinoita löytyy kaikkialta…

Mikä parasta, paikalle voi saapua myös nälkäisenä, sillä käytössänne on jo tuttuun tapaan ravintolamme bar menu, aina keittiön aukioloajan puitteissa!

Piazza soveltuu myös erittäin hyvin eri tilaisuuksien järjestämiseen. Tilassa on pidetty vuosien saatossa niin yritystilaisuuksia, vaalitilaisuuksia, häitä, syntymäpäiviä, pikkujouluja kuin valmistujaisiakin. Tilasta löytyy kaikki tarpeelliset fasiliteetit ja puitteet juhlien järjestämiseen.

NOOA & Turun Vierasvenesatama

Pienestä satamakonttorista kasvoi uniikki ravintola, jossa pääsee nauttimaan uudelle asteelle vietyjä makukokemuksia skandinaavista estetiikkaa henkivässä ympäristössä.

Ravintola NOOA avasi ovensa ensi kertaa keväällä 2017, ja se on siitä lähtien tarjoillut inspiroivia yhdistelmiä selkeitä ja puhtaita makuja. Ympäri vuoden avoinna olevaan NOOAan on aina miellyttävä saapua makumatkojen äärelle.

Ravintolan taustalla toimivat Carola ja Tero Sintonen sekä Simo Hallikainen. Hallikainen on toiminut keittiömestarina useassa ravintolassa ja sen lisäksi, että hän toimii NOOAn ravintoloitsijana, hän on myös CT-Ravintoloiden pääkeittiömestari.

Vuonna 2017 ravintola NOOAn avaamisen yhteydessä myös koko Turun Vierasvenesataman palvelut uusiutuivat. Turun Vierasvenesatama ottaa vierailijat vastaan lempeästi – veneellä voi saapua aivan kaupungin sydämeen. Laiturissa on tilaa suuremmillekin veneille ja paikkoja on kaikkiaan n. 70 kpl.

Kesäpäivät soljuvat Turussa leppoisasti lukuisten kaupunkitapahtumien ja runsaan kulttuuritarjonnan parissa. Kaupungin häkellyttävän tasokas ja rikas ravintolavalikoima sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet sijaitsevat leppoisan kävelymatkan etäisyydellä satamasta.

Nauvon vierasvenesatama & Ravintola Båthuset

Vuoden 2018 keväällä Nauvon vierasvenesatama kaikkine palveluineen siirtyi toimintaan mukaan. Samalla Nauvoon perustettiin uusi ravintola Båthuset.

Nauvon vierasvenesatama on Saaristomeren suurin ja suosituin satama. Vahva kokemuksemme sekä ravintola- että vierasvenesatama-alalla pohjusti erittäin nopean aloituksen. Pyrimme modernisoimaan ja parantamaan vierasvenesatamaa alusta alkaen, ja ravintola Båthuset avattiin juhannuksena 2018. Ravintola Båthuset kiteytyy rentoon bistrotyyliseen ruokaan joka pyritään tekemään käyttäen paikallisten tuottajien raaka-aineita ja vaikutteita. Båthuset Beach Bar tarjoaa laajan valikoiman niin kylmiä kuin kuumiakin juomia kesän kaikkiin keleihin!

Tulevaisuus

…eikä tahtimme pysähdy tähän. Haemme ideoita uusien konseptien luomiseen jatkuvasti maailman matkoilta ja ne tehdään todeksi aina, kun mahdollista. Samalla uudistamme useasti vuodessa nykyisten ravintoloidemme makuja niin annosten kuin juomienkin osalta. Kausittain vaihtuviin menuihin innovoimme aina jotain uutta, oman kehitystyömme myötä syntynyttä ja reissuiltamme opittua. Tämä voi olla uusi pääraaka-aine, maustesekoitus, tai vaikkapa tapa tarjoilla annos entistä elämyksellisemmin.

Tavoitteemme onkin tarjota asiakkaillemme aina jotain ennen kokematonta, huomioiden samalla alueen autenttiset maut sekä raaka-aineet. Tällä tapaa luomme vieraillemme kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen aina ruoasta upeisiin juomiin, palveluun ja sisustukseen saakka.

Kaikki lähtee kuitenkin aina henkilöstöstä ja henkilöstömme hyvinvoinnista. Tähän kiinnitämmekin ensiarvoisen paljon jatkuvasti huomiota ja hyvinvointia tukemaan meillä on mm. laajat työterveyspalvelut.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat viimeisimmät kuulumisemme sekä tiedot tulevista tapahtumista!