Tarinamme

CT-Ravintolat

CT-Ravintolat Oy

CT-Ravintolat on yksityinen yritys, jonka omistaa pitkään alalla toiminut pariskunta Carola ja Tero Sintonen. Perheeseen kuuluu Fontana, di Trevi, Tårget, Låna, Nooa, Tårget Catering, Båthuset sekä Turun ja Nauvon vierasvenesatamat. Yhteensä yrityksemme työllistää noin 120 henkilöä. Yritys työllistää laajan joukon ammattilaisia niin keittiöissä, ravintolasaleissa kuin tukitoiminnoissakin.

Fontana Café

Toimintamme sai alkunsa vuonna 2001, kun Fontana avattiin uusien omistajien toimesta Aurakadulle. Olimme silloin vielä vähemmistöosakkaita ja 2008 Fontana siirtyi täysin omistukseemme. Jo pitkään ollut haave oman ravintolan perustamisesta toteutui vihdoin.

Fontana Cafesta löydät loistavan lounaan, tunnelmallisen illallisen sekä tuoreet ja herkulliset omavalmisteiset leipomotuotteet. Sunnuntaisin katetaan tarjolle kehuttu brunssi. Keittiön tarjonta koostuu kansainvälisistä mauista ja monipuolisista herkuista, aina salaateista toasteihin ja hampurilaisiin. Erityisen suositeltava on lounaalla tarjolla oleva poikkeuksellisen runsas ja virkistävän erilainen salaattibuffet, jonka lisäksi valittavana on useampi lämmin lounasvaihtoehto. Kaikesta tästä voit nauttia kivassa ympäristössä kivenheiton päässä Turun keskustasta, aivan Aurajoen vieressä.

di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar

Vuoden 2012 loppupuolella avattiin di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar joka tarjoilee välimerellisiä herkkuja, nuorekasta ja modernia tunnelmaa Turun keskustassa. Espanjalaisten ruokien ja tapaksien lisäksi listalta löytyy niin Italialaisia kuin Pohjoismaisia makuja, sekä tietenkin laadukkaita viinejä eri puolilta maailmaa. Keittiö panostaa tuoreisiin raaka-aineisiin ja suosii lähituottajien tuotteita. Di Treviin on aina mukava tulla ruokailemaan ja nauttimaan monipuolisista kansainvälisistä mauista, ammattitaitoisesta palvelusta ja mukavan rennosta tunnelmasta. Kesällä voit kaiken tämän lisäksi nauttia auringosta ja kadun vilinästä viihtyisällä terassilla.

Tårget

Alkuvuodesta 2014 avautui Tårget mat, vin & cocktail bar. Turun jokirannassa Linnankadulla sijaitsevassa ravintola Tårgetissa yhdistyy mukavalla tavalla ruokaravintola ja viini- & cocktailbaari. Ravintola tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jossa kenties vahvimmin näkyvät Pohjoismaiset vaikutteet. Muut vaikutteet tulevat niin Italiasta, klassisesta Ranskalaisesta keittiöstä, kuin moderneista kansainvälisistä ruokatrendeistä. Viinit ovat tärkeä osa toimintaamme ja tarjoamme erinomaisen kattavan ja monipuolisen viinilistan, josta erilaisille mauille ja annoksille löytyy aina sopivat parit. Tårget sopii niin pienille kuin suuremmille seurueille hyvän lounaan nauttimiseen tai rentoon illanviettoon hyvän ruoan, viinin ja musiikin parissa. Cocktailbaarimme tarjoaa teille elämyksiä, niin klassisien kuin modernien cocktailiemme kautta. Erityisesti meidän Gin-valikoimamme on hyvin kiitelty.

Tårgetin tiloilla on erittäin rikas historia, ja ravintolatoimintaa on harjoitettu täällä jo vuodesta 1682. Historialliset viinikellarit ovat vielä käytössä ja varattavissa ryhmien käyttöön. Viinikellarissa koet ainutlaatuisen miljöön jossa nautit maistelumenusta pitkän kaavan mukaan! Kellareissa järjestämme myös viinistastingeja!

Tårgetin palveluvalikoimaa laajentaa täydellinen catering-palvelu, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Valmistamme herkulliset ruoat valmiiksi keittiössämme ja tarjoilemme ne paikan päällä juhlatilassanne. Vaihtoehtoisesti voimme tuoda raaka-aineet mukanamme ja toteuttaa menun asiakkaamme tiloissa. Meiltä saat lisäksi artistit, viihteen, tekniikan ja henkilökunnan, valokuvaajan, kukat sekä myös tilat sopimuksen mukaan.

Piazza

Tårgetin yhteyteen avattiin Piazza Cocktail Garden — rennon tunnelman ja DJ:n lisäksi tyylipuhdas cocktailbaari. Piazzaan on haettu vaikutteita ja ideoita ympäri maailmaa. Tavoitteemme on aina luoda juomasta elämys! Toki tästä baarista löytyy cocktailien lisäksi myös maistuvia oluita ja siidereitä. Äläkä unohda kysyä tarinoita liittyen valitsemaasi juomaan, sillä tarinoita löytyy kaikkialta…

Mikä parasta, paikalle voi saapua myös nälkäisenä, sillä käytössänne on jo tuttuun tapaan ravintolamme bar menu, aina keittiön aukioloajan puitteissa!

Piazza soveltuu myös erittäin hyvin eri tilaisuuksien järjestämiseen. Tilassa on pidetty vuosien saatossa niin yritystilaisuuksia, vaalitilaisuuksia, häitä, syntymäpäiviä, pikkujouluja kuin valmistujaisiakin. Tilasta löytyy kaikki tarpeelliset fasiliteetit ja puitteet juhlien järjestämiseen.

Låna

2016 kevään aikana perustimme Turkuun aivan uudenlaisen tavan nauttia Aurajoen upeista maisemista – Låna. Låna on tuonut Aurajokeen modernit piknik-veneet, joilla näet kaupunkia aivan eri kulmasta. Tule romanttiselle piknikille rakkaasi kanssa, vietä ilta kaveriporukalla tai tuo kokouksenne Aurajoen laineille. Låna-veneet ovat vankkarakenteiset ja suunniteltu 2–8 henkilölle. Veneissä on kaikki tarvittavat varusteet, mm. pelastusliivit, myös lapsille. Veneissä on myös kartat, joista selviävät kielletyt ajosuunnat sekä kiinnostavat kohteet! Näe kaupunkia ympäristöystävällisellä tavalla! Lånan veneet toimivat sähkömoottoreilla ja niiden käyttö on täysin päästötöntä.

Tilaa meiltä piknik-eväät tai virvokkeet tai ota omat mukaan venematkalle. Suunnittele oma seikkailusi tai anna meidän rakentaa ryhmällesi omanlainen elämys.

NOOA & Turun Vierasvenesatama

Turun Vierasvenesatamaan valmistunut ravintola NOOA on Carola ja Tero Sintosen, Simo Hallikaisen sekä Toni Ljungqvistin lisäys Turun ravintolamaailmaan. Ravintola valmistui keväällä 2017 ja uudisti samalla koko Turun Vierasvenesataman palvelut.

Hallikainen on toiminut keittiömestarina useassa ravintolassa, ja NOOAn keittiömestarin lisäksi hän toimii CT-Ravintoloiden pääkeittiömestarina. Toni Ljungqvist alkoi hahmottelemaan ajatusta Turun Vierasvenesataman toiminnan laajentamisesta jo vuonna 2012, kun hän aloitti Turun Vierasvenesataman yrittäjänä. Alkuvuonna 2016 Lungqvist otti yhteyttä Sintosiin jotka innostuivat ja näkivät suurta potentiaalia projektissa. Visio ravintola NOOAsta oli syntynyt. Turku tarjoaa vierasvenesatamalle ainutlaatuisen sijainnin aivan kaupungin keskustassa. Laiturissa on tilaa suuremmillekin veneille ja paikkoja on kaikkiaan n. 70 kpl. Kesäisessä Turussa matkailijoita houkuttelevat runsas kulttuuritarjonta, lukuisat kaupunkitapahtumat, laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet, jotka ovat kaikki vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä satamasta. Idyllisessä ja suojaisassa satamassa Aurajoen rannalla on mukava viipyä pidempäänkin.

Nauvon vierasvenesatama & Ravintola Båthuset

Vuoden 2018 keväällä Nauvon vierasvenesatama kaikkine palveluineen siirtyi toimintaan mukaan. Samalla Nauvoon perustettiin uusi ravintola Båthuset.

Nauvon vierasvenesatama on Saaristomeren suurin ja suosituin satama. Vahva kokemuksemme sekä ravintola- että vierasvenesatama-alalla pohjusti erittäin nopean aloituksen. Pyrimme modernisoimaan ja parantamaan vierasvenesatamaa alusta alkaen, ja ravintola Båthuset avattiin juhannuksena 2018. Ravintola Båthuset kiteytyy rentoon bistrotyyliseen ruokaan joka pyritään tekemään käyttäen paikallisten tuottajien raaka-aineita ja vaikutteita. Båthuset Beach Bar tarjoaa laajan valikoiman niin kylmiä kuin kuumiakin juomia kesän kaikkiin keleihin!

Tulevaisuus

…eikä tahtimme pysähdy tähän. Haemme ideoita uusien konseptien luomiseen jatkuvasti maailman matkoilta ja ne tehdään todeksi aina, kun mahdollista. Samalla uudistamme useasti vuodessa nykyisten ravintoloidemme makuja niin annosten kuin juomienkin osalta. Kausittain vaihtuviin menuihin innovoimme aina jotain uutta, oman kehitystyömme myötä syntynyttä ja reissuiltamme opittua. Tämä voi olla uusi pääraaka-aine, maustesekoitus, tai vaikkapa tapa tarjoilla annos entistä elämyksellisemmin.

Tavoitteemme onkin tarjota asiakkaillemme aina jotain ennen kokematonta, huomioiden samalla alueen autenttiset maut sekä raaka-aineet. Tällä tapaa luomme vieraillemme kokonaisvaltaisen ravintolaelämyksen aina ruoasta upeisiin juomiin, palveluun ja sisustukseen saakka.

Kaikki lähtee kuitenkin aina henkilöstöstä ja henkilöstömme hyvinvoinnista. Tähän kiinnitämmekin ensiarvoisen paljon jatkuvasti huomiota ja hyvinvointia tukemaan meillä on mm. laajat työterveyspalvelut.